pondělí 29. srpna 2011

Růžová, pejsek a krásný konec prázdnin

Na zahrádce mi teď krásně kvetou jiřiny. Přinesla jsem si domů  kytičku do vázy, ať se s nimi můžu těšit i doma. Barva jiřinek ovlivnila i mé růžové ladění stolu.





Poklůpek zase trochu jinak :-)


Minulý týden se k nám vrátilo léto s plnou parádou. S manželem jsme měli neplánovanou dovolenou - byla pracovní, v těch úděsných vedrech jsme dělali novou fasádu naší chatičce. Naše Meggynka byla stále s náma, je to náše věrná společnice. Během dne jsme jí dělali osvěžovací koupele v sudu s vodou :-)


A udělali jsme si po dva dny čas a vyvezli jsme ji k blízkému rybníku na velké koupání! Vyfotit ji, bylo skoro nad mé síly.. plavala rychlostí blesku :-)


Za celou dobu, co ji máme, nám nikdy nechtěla "aportova". To byl ŠOK, když jsme jí hodili - jen tak - klacek do vody! Stáli jsme s manželem v úžasu a sledovali, jak v té své malé tlamičce táhne klacek na břeh .... prostě a jasně je to náš velký MILÁČEK !!!


Všechny mé stálé čtenáře i přispěvatele zdraví


Jana


8 komentářů:

  1. Jani...krásné fotečky.
    Jiřinky mám také moc ráda...a růžové jsou opravdu krásné.
    Meggynka je velká šikulka....připoměla mi našeho Badyho ( zlatého retrívra )který je ve vodě ve svém živlu a my nestíháme házet klacky :))
    Krásný večer Jana

    OdpovědětVymazat
  2. Nestačím se divit, náš pejsek, stejné rasy, o vodě nechce ani vědět! O aportu ani nemluvě. Nevím, zda to nevyzkoušíme...? (Ještě, že nerozumí co píši...)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Jani, krásné fotky. Stůl máš moc krásně prostřený a ta nádherné váhy... Paráda.
    Hezký večer
    Jana

    OdpovědětVymazat
  4. JANIČKO, MOC HEZKY PROSTŘENO. JIŘINA JE MOC PĚKNÁ KYTIČKA. PROZÁŘÍ CELÝ STŮL.
    VÁŠ MILÁČEK JE KOUZELNÝ. JÁ MÁM TUTO RASU VELICE OBLÍBENOU. U NÁS DOMA JSEM TOHOTO TVOREČKA TROŠKU MALINKO VYKRMILA, TAK MÁME PLNOŠTÍHLOU SPOLEČNICI.
    TO NEVADÍ, AKTIVNÍ JE AŽ MOC, ALE VODA JÍ NIC NEŘÍKÁ.
    JEDNOU JSME JI HODILI DO VODY A TĚŠILI SE NA PLAVECKÉ KOUSKY, ALE CHUTÁČEK ZAČALA KLEST KE DNU. TO BYLA HRŮZA!!!! OD TÉ DOBY PROVOZUJEM RADĚJI PĚŠÍ TURISTIKU.
    MĚJ SE MOC HEZKY A UŽÍVEJ LETNÍ POHODU.
    BOHDA

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné fotky. Koupající se pejsek se líbil dětem.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Jani,děkuji za návštěvu a komentář na mém blogu. Máš moc krásné věci ,ráda se budu vracet na koukání...Krásný den ❤❤❤

    OdpovědětVymazat
  7. Ahojky,
    i já moc děkuji za komentář, který jsi mi zanechala na blogu, velmi mě potěšil ♥ Díky němu jsem objevila tvůj krásný blog :-) Hezký večer Marie.

    OdpovědětVymazat
  8. Máš nádherné váhy!Skvělý kousek!Michaela

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...