sobota 12. října 2013

Remoska opět v akci

Dnes jsem si vyzkoušela pečení buchty v mé nové remosce. A dopadlo to skvěle...




Použila jsem recept na olejovou bábovku. Do těsta jsem vmíchala čokoládové bobečky. Remosku jsem vymazala tukem a vysypala polohrubou moukou. Doba pečení 30 minut. Buchta se mi zdá, oproti klasickému pečení v bábovkové formě, nádherně vláčná a nadýchaná. A byla to rychlovka :)



Zdraví vás

♥ Jana 

7 komentářů:

  1. Remosku používám ráda a už hodně let:-) Máme tu největší i střední a dělám v ní skoro všechno:-) Ahoj a hezkou neděli. Zuzana

    OdpovědětVymazat
  2. Naštěstí jsem taky pekla, Jani, jinak bych fakt záviděla :o)
    Posílám pozdravy, Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Pečení v remosce je to NEJ - jednak i pro úsporu energie si myslím :-)) buchtička vypadá lákavě :-)))- pěkný zbytek neděle ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Remosku nemám, ale buchta vypadá skvěle:-))

    OdpovědětVymazat
  5. Jani,
    "olejovou" mám nejradši ... a ta tvoje vypadá nádherně .... Marki

    OdpovědětVymazat
  6. Neschovávat do spižírny, hned jsem u vás, takovou dobrotu si nemohu nechat ujít:-)))!!!

    OdpovědětVymazat
  7. Dein Kuchen sieht so lecker aus. Hab´ noch einen schönen Sonntag.
    LG
    Ari

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...