pátek 31. května 2013

Viva Las Vegas !



Asi málokomu z nás se poštěstí navštívit americký kontinent, natož pohádkové město kasín Las Vegas. Zvu vás dnes na malou prohlídku tohoto města. Před týdnem tu pobýval náš syn Vítek. Myslím, že pro 21 letého mladého muže to byl životní zážitek. Do těchto končin se dostal díky své firmě, která ho vyslala na místní veletrh. Spolu s kolegou z americké pobočky jejich firmu po tři dny prezentovali ve stánku ...

Takto mohl sledovat svůj let na obrazovce v letadle
Na letišti
Hotel, v kterém byl ubytovaný

Vstup do hotelu
Vstupní hala
Výhled z pokoje



Jeden z nejznámějších hotelů Mirage

Na památku si Vítek přivezl žetony z kasína v Mirage :)



Automaty, všude kam se podíváš...
Vítek si to užíval!

Vítek už je doma, cesta byla velmi náročná, přesedání na tři letadla, 9 hodinový časový posun, velmi přísná osobní kontrola na letišti v LA :( Na zpáteční cestě domů mělo zpoždění jejich letadlo z NY, uletělo mu tím pádem letadlo z Berlína do Vídně, zařizoval si náhradní let, ztratil se mu kufr, takže mu to zkalilo radost z návratu :( Naštěstí vše dobře dopadlo - hlavně díky jeho úžasné schopnosti se domluvit anglicky! Na druhý den mu aerolinky kufr z Vídně přivezly až k nám domů...Prostě ho potkaly snad všechny nepříjemnosti co se dá. Má náš obrovský obdiv jak to vše zvládl! Já bych se určitě zhroutila :)
A na závěr dnešního cestovatelského příspěvku vám ještě ukážu dárečky, které mi Vítek dovezl Z LV...







♥ Jana 

6 komentářů:

  1. Jani,tak určitě to byl prima výlet,skvělá zkušenost a moc prima příležitost,jak poznat něco nového.Já bych se určitě bála toho dlouhého letu

    OdpovědětVymazat
  2. Jani, tvůj Vítek se má ... to musel být parádní výlet .. určitě na něj bude ještě dlouho vzpomínat !!!!pa, pa Marki

    OdpovědětVymazat
  3. Jani, děkuji za reportáž. Je určitě příjemné vědět, že se nám děti jen tak nezhroutí a neztratí, viď. A ty by ses taky nezhroutila, takové situace se stávají, je třeba zachovat klidnou hlavu a řešit :o)
    Moc tě zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherná reportáž. Měl štěstí. Tohle se nám asi nepoštěstí.

    OdpovědětVymazat
  5. Nemusel se každé ráno kouknout na mapu, kde opravdu je:-)? Vzhledem k imitacím, všech světových monumentů:-) Určitě si to i přes ty peripetie užil!

    OdpovědětVymazat
  6. ... tak to je pecka, super,radost,štěstí. Nechť se mu daří a objevuje další prima kouty světa. Věrka

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...