úterý 18. září 2012

Sobotní výlet - Kunštát

Tuto sobotu jsme si s manželem udělali poslední letošní letní výlet. Po dvou letech jsme opět vyrazili do Kunštátu, kde se konal už XX. hrnčířský jarmark. Jarmark jsme navštívili už po třetí. I když je Kunštát od nás vzdálený 1,5 hodiny cesty, vždy to stojí za to. Neskutečné množství krásných výrobků na jednom malém náměstíčku, kterému dominuje kostelík! 







Po zdárném prohlédnutí všech stánků jsme si dali výborné langoše, já jsem neodolala hruškovému frgálu a na závěr jsme nezapomněli  navštívit místní zámek. Pro návštěvníky je přístupný teprve od roku 2005 a je na něm poznat, že bude potřebovat nemalé prostředky na jeho obnovu. 


Pár drobnůstek na památku z jarmarku...


Pro toho, kdo by se chtěl na kunštátský jarmark vydat připomínám, ať si rezervuje třetí zářijový víkend v příštím roce :) Třeba se tam potkáme...

♥ Jana 

3 komentáře:

  1. Jani, kdyby to bylo jen o kousek blíž...
    Díky za fotky a moc zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Heli, já jsem kdysi toužila navštívit proslavené trhy v Berouně-ten je pro nás stáááášně daleko. Pak jsem zjistila, že podobné trhy jsou právě v Kunštátě a ten je přece jen blíž než Beroun :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jani♥ tak nevím jestli jsme nešli kolem sebe :já tam byla :-)) u Kočků jsem nakoupilaa pochutnala si na topince, mám do příštího roku dvě předplaceny ..už jsem s pantátou skoro kámoš ..jezdím do Kunštátu každý rok a každý rok něco u nich koupím ..jednou sobě podruhé zase děvčatům ,bylo to bezva ,jen mi nějak začala být kolem jedné hodiny zima ..tak jsme jeli ,ale příští rok pokud zdraví dovolí jsem tam :-))

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...