Dnes jsem si vyzkoušela pečení buchty v mé nové remosce. A dopadlo to skvěle...
Použila jsem recept na olejovou bábovku. Do těsta jsem vmíchala čokoládové bobečky. Remosku jsem vymazala tukem a vysypala polohrubou moukou. Doba pečení 30 minut. Buchta se mi zdá, oproti klasickému pečení v bábovkové formě, nádherně vláčná a nadýchaná. A byla to rychlovka :)
Zdraví vás
♥ Jana ♥
Remosku používám ráda a už hodně let:-) Máme tu největší i střední a dělám v ní skoro všechno:-) Ahoj a hezkou neděli. Zuzana
OdpovědětVymazatNaštěstí jsem taky pekla, Jani, jinak bych fakt záviděla :o)
OdpovědětVymazatPosílám pozdravy, Helena
Pečení v remosce je to NEJ - jednak i pro úsporu energie si myslím :-)) buchtička vypadá lákavě :-)))- pěkný zbytek neděle ♥
OdpovědětVymazatRemosku nemám, ale buchta vypadá skvěle:-))
OdpovědětVymazatJani,
OdpovědětVymazat"olejovou" mám nejradši ... a ta tvoje vypadá nádherně .... Marki
Neschovávat do spižírny, hned jsem u vás, takovou dobrotu si nemohu nechat ujít:-)))!!!
OdpovědětVymazatDein Kuchen sieht so lecker aus. Hab´ noch einen schönen Sonntag.
OdpovědětVymazatLG
Ari